Total Performance Partner

BOKSFITGroepstraining rond kracht en conditie waar boksen centraal staatBOKSFIT is een groepstraining rond algemene fitheid, waarin BOKSEN centraal staat. Krijg de basistechnieken van Engels Boksen onder de knie en werk aan je algemene kracht en conditie op jouw niveau.


Voor wie?


Nog geen ervaring met boksen? Geen enkel probleem. BOKSFIT is juist voor die mensen die op een recreatieve manier met BOKSEN willen beginnen of verder doen. Met of zonder bokservaring, iedereen die aan zijn of haar algemene fitheid wilt werken aan de hand van boksoefeningen is hier dus aan het juiste adres. Deelnemen kan pas vanaf 18 jaar!


Planning:


Vanaf donderdag 16 september op
- Maandag om 19u30 en 20u30
- Donderdag om 19u en 20u


Prijs:


De eerste keer is gratis. Vanaf de 2 de keer betaal je:
- Voor een 10-beurtenkaart: €120 (€12/ training)
- Voor een 20-beurtenkaart: €220 (€11/ training)


Inschrijven:


Inschrijven is enkel nodig voor de gratis proeftraining!


Materiaal:


- Bokshandschoen
- Bandages
- Handdoek
- Water


Neem indien je dit hebt je eigen bokshandschoenen en bandages mee. Zo kan zeker iedereen aan de slag met gepast materiaal. Indien je dit niet hebt kan dit ter plekke via ToPP besteld worden. In tussentijd kan je materiaal ter plekke gebruiken.


Boksfit op maat:


Train je liever met een paar vrienden/ vriendinnen op een ander moment, dan kan in onderling overleg een uur en programma worden afgesproken. Neem hiervoor gerust contact op via vic@totalperformancepartner.be.