Total Performance Partner

FUNCTIONAL FUN


Een leuke groepstraining als ideale boost voor uw winterconditie.Functional fun is een groepsles met een mix van functionele oefeningen, core training en mobiliteit, gegeven in combinatie met conditionele prikkels. Alle oefeningen zijn individueel aanpasbaar. Deze groeples is dus geschikt voor iedereen die zijn of haar lichaam wat wil uitdagen. De ideale winterboost naar een ToPP-conditie.


Bij vragen neem gerust contact met ons op via 0476971446 of info@totalperformancepartner.be


Planning :


Vanaf woesdag 1 december op:

- Woensdag om 19u00 en 20u00


Prijs :


De eerste keer is gratis. Vanaf de 2de keer betaal je:
- 10 beurtenkaart 120 euro ( €12/training )
- 20 beurtenkaart 220 euro ( €11/training )

Beurtenkaarten kunnen na de proefles gekocht worden. Nadat wij voor jou een account hebben aangemaakt kan er digitaal gereserveerd worden via onze app. Beurtenkaarten kunnen ook gebruikt worden voor de boksfitlessen en omgekeerd.Inschrijven:


Inschrijven is enkel nodig voor de gratis proeftraining!Materiaal:


  • fitnessbal
  • fitness of yogamatje
  • miniloop

 

Neem indien je dit hebt je materiaal mee. Zo kan zeker iedereen aan de slag met gepast materiaal. Indien je dit niet hebt kan dit ter plekke via ToPP gebruikt, aangekocht of besteld worden. Met dit materiaal kan je nadien ook thuis aan de slag. 


Fun op maat :


  • Wil je met wat vrienden of vriendinnen aan de conditie werken dan kan er voor groepen vanaf 8 personen in onderling overleg een uur en programma afgesproken worden. Neem gerust contact op via info@totalperformancepartner.be. Op deze moment ook enkel online mogelijk.


De